Jelenlegi hely

Főváros gazdaságáért díj

Főváros Gazdaságáért díj

A 160. évét ünneplő Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara díjátadó ünnepségén, a Főváros Gazdaságáért díjat kapta 2010-ben:

A díjat a vállalkozás, illetve cég kapja. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2010-ben 5 Főváros Gazdaságáért Díj adományozásáról döntött. A Főváros Gazdaságáért díjat a gazdasági életben, a vállalkozói tevékenységben és a főváros fejlesztésében, a szolgáltatás területén folyamatosan kiegyensúlyozott, kiemelkedő eredményeket elért gazdálkodó szervezetek kaphatják.

Díjazottak 2010-ben:

A díjat átvette:  

Trigránit Rt. Demján Sándor
Allianz Hungáría Biztosító Rt. dr. Bárczay András
Kos és Bika Reklámstúdió Csapó György
Országos Kereskedelmi Szövetség Vámos György
Pálos György egyéni vállalkozó Pálos György

A díjat a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében adták át 2010. szeptember 21-én.
Az ünnepségen részt vett és díjakat adott át Schmitt Pál köztársasági elnök úr személyes képviseletében az Elnöki Hivatal vezetője, Kövér László az Országgyűlés elnöke, Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Szatmáry Kristóf a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Az ünnepségen ezt követően adták át a kamarai aranygyűrűket, a kiváló kamarai munkáért emlékplaketteket, kamarai munkáért járó elismerő okleveleket, valamint a tagozatok saját kitüntetéseit.

A Kos és Bika Reklámstúdió kitüntetésének indoklása az alábbi volt:

Csapó György úr által képviselve a Kos és Bika Reklámstúdió Bt. személyes kapcsolatokat épített ki a kis-, és középvállalkozók, ill. a nagyvállalatok és az Önkormányzatok között, valamint érdemi párbeszédet alakított ki a gazdasági élet irányítói és szereplői között. Az érdekérvényesítés képviseleti kapcsolat szempontjából nagyon jelentős részvétele révén hatékonyabb, látványosabb, megalapozottabb a kamarai tagság megjelenése a fővárosi székhelyű vállalkozásokban.

Főváros Gazdaságáért díjDíjátadásDíjátadás