Jelenlegi hely

Színes tekercsnyomtatás

Színes tekercsnyomtatás a XVIII. kerületben Budapesten, a Kos és Bika reklámstúdióban.

A kiváló fotóminőségben nyomtató nagy formátumú színes tekercsnyomtató EPSON STILUS PRO 9600-as egyaránt nyomtat papírra, banner-anyagra, vászonra és vinilre.

Azaz színes nyomtatás mindenre! Akár óriás plakát méretben is.

A tekercsnyomtatás szélessége 100 cm is lehet, hossza akár 20 méter.

Készítünk plakátokat, zászlókat, egyedi okleveleket, kiállítási installációt, háttereket díjátadáshoz, sajtótájékoztatóhoz, TV riportokhoz.

A nagy formátumú színes tekercs nyomtatást előzetes időpont egyeztetéssel tudjuk csak vállalni!

Kérjük, hívja a 06-20-9376-600-as telefonszámot.

Feldolgozható formátumok: pdf, jpg, tiff, ai, corel, word, stb.

A képeket, vagy anyagokat a színes tekercsnyomtatáshoz elég jpg formátumban elhozni, vagy átküldeni, RGB színnel, 150 dpi felbontással.

A színes, nagy formátumú tekercsnyomtatás árai a felhasznált anyag típusától és a színes, nyomtatandó plakát, vagy kép telítettségtől is függenek, ezért kérjük kérjenek előzetes árajánlatot.

Színes digitális nyomtatás és fénymásolás a XVIII. kerületben, Budapesten a Kos és Bika reklámstúdióban.

Színes fotóminőségű nyomtatást vállalunk sima fénymásoló papírra is.

Nyomdai minőségű színes prospektus, cégbemutató anyag, szórólap, egyedi plakátok és oklevelek grafikai tervezése és nyomtatása is egy helyen elkészülhet.

Névjegytől az óriásplakátig mindent egy helyen!

Csúcsminőségű OKI nyomtatóink színes lézernyomtatással akár 250 grammos papírra is nyomtatnak. Nyomdai minőséggel vállalunk akár egy darab cégbemutató anyag, szórólap, vagy plakát, oklevél nyomtatását. A színes nyomtatáshoz bármilyen formátumot tudunk fogadni. Spirálozás, hőkötés, lyukasztás, tűzés helyben. Egyedi színes borítót és készítünk.

Várjuk, megrendelését!